Er zijn regelmatig tuinen beschikbaar voor overname

Volkstuinpark Eigen Hof

Niet de "Eigen Hof" die u zocht?
Er is nog een "Eigen Hof" in Rotterdam

 

Hartelijk welkom op de website van Tuinpark Eigen Hof!

Nieuws is te vinden onder het gelijknamige menu Nieuws

Bezoekers:
Kom binnen op ons prachtige tuinpark en zie wat wij u te bieden hebben. Ons tuinpark is in het seizoen van 1 april tot 1 oktober open, tussen zonsopgang en zonsondergang, voor iedereen die er wil rondwandelen langs de bomenrijke lanen, de sfeervolle buitensingels en de bijzondere heemtuin. Wilt u informatie over het park en zijn geschiedenis? Die vindt u onder het item Eigen Hof. Wilt u actuele informatie over workshops, speciale wandelingen  en dergelijke, kijk dan  in de Bezoekersagenda  en/of op de facebookpagina https://www.facebook.com/nt.eh.amsterdam

Bezoekers die een tuin willen:
Hebt u al rondgelopen op ons complex en wilt u zich inschrijven voor de wachtlijst voor een tuin? Dan vindt u in het item Inschrijving wat u daarvoor moet doen. U vindt verder op onze site de belangrijkste informatie over het complex onder Eigen Hof, terwijl u ook alles te weten kunt komen over regels en verplichtingen. Werpt u vast eens een blik op Info voor leden. Het zal u dan wel duidelijk worden dat een huisje op een tuinpark niet hetzelfde is als een huisje op een vakantiepark. Er zit veel werk aan vast, niet alleen aan het onderhoud van uw eigen tuin en huisje: u zult zelf ook mee moeten helpen het park te onderhouden. Maar deze gezamenlijke activiteiten zijn ook leuk en kunnen veel voldoening geven.  

Leden:
Voor de leden bevat de website informatie die zij nodig hebben, binnen het algemente gedeelte of achter een wachtwoord. Er zal nog wel wat ontbreken, want de website blijft in ontwikkeling. Onder Info (aspirant) leden vindt u mededelingen, de ledenagenda en allerlei nuttige informatie over een kapvergunning en procedures bij opzegging inclusief bijbehorende formulieren, om maar iets te noemen. Onder Archief/Download kan men pdf-bestanden vinden van het inschrijfformulier, beleidsplannen, bouwvoorschriften, reglementen etcetera. Informatieve websites vindt u onder Links, .

Sloterweg 1173
1066 CE Amsterdam

bestuur@tuinparkeigenhof.nl

 

       Entree met groen Rolstoelhuis