Inkoop - de winkel

Tijdens het seizoen:

Elke zaterdag van 11.00 uur tot 13.00 uur.

Contactadres Inkoop: inkoop.eigenhof@gmail.com

 


 

Assortiment

Een nieuwe commissie zorgt altijd voor nieuwe ideeën. Als vanouds zijn gasflessen, zand en grond verkrijgbaar. Natuurlijk onderhandelen wij overal over scherpe prijzen. Het voordeel gaat rechtstreeks naar leden van Eigen Hof. Daarnaast willen wij het assortiment dit jaar wat uitbreiden.

Als jullie wensen of ideeën hebben, mail die dan naar ons nieuwe e-mailadres: inkoop.eigenhof@gmail.com

We bekijken elk idee.

 


 

Winkelruimte

De Inkoop is tijdens het seizoen van 1 april tot 1 oktober open op zaterdagochtend van 11.00 - 13.30 u. En buiten het seizoen op de 2e of 3e zaterdagochtend van de maand van 11.00 - 13.00 uur. Zie daarvoor de aankondiging op het park.

De commissie Inkoop blijft ook met de werkgroep Natuurlijk Tuinieren en de Galerie in gesprek om de winkelruimte in seizoen samen te gebruiken.

Namens alle vrijwilligers van de winkel, Susan, Petra, Willem en Walter, zeggen we: kom gezellig langs!

Isis, Trudy en José.

 


 

Bezorging aan huis

Ook in het nieuwe seizoen worden uw gasflessen tot aan de tuin gebracht. U dient ze wel op zaterdagen voor 12.30 uur in de winkel te bestellen en te betalen, waarbij 1 euro extra wordt gerekend voor vervoer. Vanaf 12.30 tot 13.00 uur wordt uw lege fles dan op uw tuin opgehaald en uw volle afgeleverd.

ZAKKEN ZAND/ TUINAARDE/POTGROND WORDEN NIET MEER BEZORGD OP UW TUIN, TENZIJ U ZELF LAADT EN LOST. DAT BETEKENT DAT U VOOR 12.30 UUR DE ZAKKEN BETAALT EN ZELF OP DE AANHANGER BIJ DE INKOOP LEGT  EN VANAF 12.30 TOT 13.00 UUR OP UW TUIN AANWEZIG BENT OM DE ZAKKEN ZELF TE LOSSEN. BENT U DAN NIET AANWEZIG OP UW TUIN, DAN GAAN DE ZAKKEN  TERUG NAAR DE INKOOP.
De tractorbestuurders laden en lossen dus niet!

Bezorging van zand/tuinaarde en potgrond kost 1 euro tot en met de 10e zak, vanaf de 11e zak wordt er 2 euro  berekend  en zo loopt dat op.