OPEN TUINEN DAGEN LENTE en HERFST 2019 

Dat was alweer een tijdje geleden, maar afgelopen juni én september boden een behoorlijk aantal leden van Eigen Hof op twee mooie zondagen aan bezoekers weer eens de gelegenheid om hun tuin te bezichtigen nu die in het tuinseizoen weer zijn gaan bruisen van al het nieuwe groen. 

Op deze manier werd met een aantal opengestelde tuinen een bescheiden begin gemaakt om bezoekers te laten ervaren wat de tuinders van Eigen Hof in de afgelopen 80 jaar wel niet hebben bereikt aan waardevol groen zo aan de rand van de stad. 

Naast het bezoeken van de verrassend verschillende opengestelde tuinen kon men ook nog de onvolprezen galerie bezoeken, de bomenroute lopen en de heemtuin bezichtigen.  

En ter afsluiting van de dag was er in juni voor de liefhebbers dan óók nog een goed bezocht buitenconcert gegeven door het Amici-consort en in september ter afsluiting een gezellige gezamenlijk Sing-a-long o.l.v. Jane Lang met door leden opgegeven songs.

Al met al twee geslaagde dagen waarbij het groen in juni heerlijk bescherming bood tegen de warmte en men in september nog kon genieten van een mooie nazomerdag in datzelfde groen.    

De volgende kans wanneer het echt de moeite waard is om te komen kijken wordt dan weer het komend voorjaar geboden; hou de bezoekersagenda daarvoor maar in de gaten! 

        OTD lente 2019 Amici