Nieuwe commissie Inkoop

Het nieuwe jaar start met een nieuwe commissie Inkoop. In december hebben Frans en Marja Kool hun taken overgedragen aan drie dames van Eigen Hof: Isis Walstra, Trudy Admiraal en José Admiraal.

Isis en Trudy hebben vorig jaar het jubileumweekeinde georganiseerd en vonden dat zó leuk om te doen dat zij zich nu willen inzetten voor de Inkoop. José draaide al winkeldiensten en wil nu ook meer achter de schermen betrokken zijn.

Assortiment

Een nieuwe commissie zorgt altijd voor nieuwe ideeën. Als vanouds zijn gasflessen, zand en grond verkrijgbaar. Natuurlijk onderhandelen wij overal over scherpe prijzen. Het voordeel gaat rechtstreeks naar leden van Eigen Hof. Daarnaast willen wij het assortiment dit jaar wat uitbreiden.

Als jullie wensen of ideeën hebben, mail die dan naar ons nieuwe e-mailadres: inkoop.eigenhof@gmail.com

We bekijken elk idee.

Winkelruimte

Op zaterdagochtend 3 maart zijn we open. Vanaf 7 april is de Inkoop elke zaterdag open tot en met 29 september. De precieze winkeltijden worden tegen die tijd in het mededelingenbord opgehangen.

De commissie Inkoop gaat ook met de werkgroep Natuurlijk Tuinieren en de Galerie in gesprek om de winkelruimte komend seizoen samen te gebruiken.

Namens alle vrijwilligers van de winkel, Susan, Petra, Willem en Walter, zeggen we: kom gezellig langs!

 

Isis, Trudy en José.