Nieuwe commissie Inkoop

Het nieuwe jaar start met een nieuwe commissie Inkoop. In december hebben Frans en Marja hun taken overgedragen aan drie dames van Eigen Hof: Isis, Trudy en José.

Isis en Trudy hebben vorig jaar het jubileumweekeinde georganiseerd en vonden dat zó leuk om te doen dat zij zich nu willen inzetten voor de Inkoop. José draaide al winkeldiensten en wil nu ook meer achter de schermen betrokken zijn.

Assortiment

Een nieuwe commissie zorgt altijd voor nieuwe ideeën. Als vanouds zijn gasflessen, zand en grond verkrijgbaar. Natuurlijk onderhandelen wij overal over scherpe prijzen. Het voordeel gaat rechtstreeks naar leden van Eigen Hof. Daarnaast willen wij het assortiment dit jaar wat uitbreiden.

Als jullie wensen of ideeën hebben, mail die dan naar ons nieuwe e-mailadres: inkoop.eigenhof@gmail.com

We bekijken elk idee.

Winkelruimte

 

De Inkoop is tijdens het seizoen van 1 april tot 1 oktober open op zaterdagochtend van 11.00 - 13.30 u. En buiten het seizoen op de 2e of 3e zaterdagochtend van de maand van 11.00 - 13.00 uur. Zie daarvoor de aankondiging op het park.

De commissie Inkoop blijft ook met de werkgroep Natuurlijk Tuinieren en de Galerie in gesprek om de winkelruimte in seizoen samen te gebruiken.

Namens alle vrijwilligers van de winkel, Susan, Petra, Willem en Walter, zeggen we: kom gezellig langs!

 

Isis, Trudy en José.